Haberler

VMware, Gartner ekosistemindeki üç büyük kategoride lider

0

VMware, üst üste iki yıl WAN Edge Altyapı’da liderliği üstlendi. Şirket, hiper birleştirilmiş altyapı ekseninde de başarı sağlarken alt şirketi Carbon Black ise “Uç Nokta Koruma Platformları’nda Müşteri Tercihi” olarak seçildi.

SD-WAN

VeloCloud tarafından üretilen VMware SD-WAN, bir SASE (güvenli erişim hizmetleri kenarı) çözümü sunuyor ve günümüzün SD-WAN çözümü olarak bulut ve ağ yazılımlarında geleceğin SD-WAN platformu olarak tasarlandı.

VMware ayrıca, 5G ve SD-WAN’ı dünya çapındaki işletmelere getirmek, her büyüklükteki şirkete WAN’larında benzersiz bir kontrol ve ölçeklenebilirlik sağlamak için ortaklık kuruyor.

VMware SD-WAN çözümü, 5G sunumları bir gerçeklik haline geldiğinde ağ kenarında uygun maliyetli, yüksek performanslı, uygulamaya duyarlı hizmetler sunmak için 5G rolloutlarla birlikte bir kaplama görevi görecek.

HCI

Son zamanlarda VMware, çevik, yeni nesil uygulama geliştirmeyi ve hibrit bulutlarda tutarlı işlemler için yönetim geliştirmelerini desteklemek üzere yeni Cloud Native Storage (CNS) aracılığıyla kapsayıcıya hazır altyapı sağlamak için VMware vSAN 6.7 Güncelleme 3’ü kullanıma sundu.

Şirket ayrıca bir bulut işletim modelinde Kubernetes’in kurulumunu ve yönetimini hızlandırmak için VMware PKS’nin VMware Cloud Foundation ile entegrasyonunu duyurdu.

VMware’in hiper ölçekli SD-WAN mimarisi, her büyük bulut sağlayıcısında binlerce ağ geçidinden oluşuyor ve dünya çapında 100’den fazla telekomünikasyon servis sağlayıcı ortağı, müşterilerin gelişmiş uygulama performansı, hızlı dağıtım, ağ esnekliği ve basitleştirilmiş WAN işlemlerini daha düşük maliyetlerle gerçekleştirmesine yardımcı olmak için SD-WAN sunuyor.

Uç Nokta Koruması

VMware Carbon Black müşterileri, şirketin daha fazla tehdidi önlediğini, uç noktalarda eyleme geçirilebilir öngörüler sunduğunu ve daha hızlı ve daha etkin bir şekilde işlemelerine yardımcı olduğunu belirtti.

Bu özellikler güvenlik ve BT uzmanlarına uç noktalarını daha iyi korumak için gereken her şeyi, tek bir temsilci ve kullanımı kolay bir konsol kullanarak sağlayan bulut tabanlı bir uç nokta koruma platformu (EPP) VMware Carbon Black Cloud aracılığıyla sağlanıyor.

VMware Carbon Black Cloud, daha önce hiç görülmemiş saldırıları gerçek zamanlı olarak tespit etmek ve durdurmak için saldırganların davranış kalıplarını anlamaya odaklanıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up