HaberlerYAPAY ZEKA

DataRobot, kurumsal ekip işbirliğini sağlamak için AI Kataloğu başlattı

0

Makine öğrenimi ve RPA şirketi DataRobot, otomatik özellik mühendisliği ve kurumsal ekiplerin AI modellerini oluşturmak ve dağıtmak için müşteri verilerini aramasını sağlayan hizmeti Enterprise AI Platformu’nun son sürümünü duyurdu. 

DataRobot, kurumsal ekip işbirliğini sağlamak için AI Kataloğu başlattı

Güncelleme, ilgili veya ikincil veri kümelerini paylaşarak RPA’nın geliştirilmesini sağlayan özellikler oluşturan otomatik özellik mühendisliğini de içeriyor. Yapay zeka şirketi, otomatik özellik üretiminin AI Kataloğu’nun büyümesiyle daha da güçleneceğini söylüyor.

Otomatik özellik mühendisliği, örneğin müşteri karmaşasının ortak bir tanımının sağlanması gibi ortak standartlar ve tanımlar uygulamak için kuruluşlar içinde yönetişimin uygulanmasına yardımcı oluyor.

Veri bilimcileri ayrıca Hadoop, farklı metin veya bir AI Kataloğundaki diğer kaynaklardan gelen birden fazla veri kümesini birleştirmek için Enterprise AI Platformu’nu Apache Spark SQL ile birlikte kullanabilecek.

Platform güncellemesi, yakın zamanda tanıtılan AI için mevcut DataRobot hizmetlerini alan ve bunları DataRobot tarafından satın alınan makine öğrenme operasyonları şirketi ParallelM’in araçlarıyla birleştiren hizmet MLOps’u da içeriyor. Hizmet, Apache Spark ve Kubernetes ile çalışıyor ve kuruluşların üretimde modelleri dağıtmasına yardımcı olmak için tasarlanmış araçlarla birlikte geliyor.

206 milyon dolarlık bir fon toplayan DataRobot’un toplam fonu 400 milyon doların üstüne çıktı.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up