Haberler

WatchGuard yeni sağlamlaştırılmış Wi-Fi erişim noktasını başlattı

0

Ağ güvenliği şirketi WatchGuard Technologies, bulut yönetimli yeni bir dış mekan Wi-Fi erişim noktası (AP) olan AP327X’in piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Sağlamlaştırılmış muhafaza ve harici anten konektörleri, WatchGuard AP327X’in kar, yağmur ve toz gibi zorlu koşullarda veya esnek anten modeli kapsama kapasitesi gerektiren yerlerde gelişmesini sağlıyor.

AP327X, okul kampüslerine, depolara, üretim alanlarına, alışveriş merkezlerine, halka açık sıcak noktalara ve belediye dağıtımlarına güvenli dış mekan Wi-Fi kapsamı sunuyor.

Güvenilir kablosuz ortamı dış mekanlarda

WatchGuard, hızlı, yönetilmesi kolay ve güvenli bir Wi-Fi ağı oluşturmak için Güvenilir Kablosuz Ortam adı verilen bir çerçeve sunuyor. Bu girişim şirketlerin Wi-Fi ağları, ölçeklenebilir yönetim ve doğrulanmış güvenlik sunmalarına ve dağıtmalarına odaklanmayı amaçlıyor.

Güvenli Wi-Fi erişimi sağlamaya odaklanan WatchGuard, en yaygın Wi-Fi tehditlerini otomatik olarak algılıyor ve önlüyor.

AP327X’in tanıtımı ile WatchGuard, müşterilerin ve ortakların dış mekan ortamlarında güvenli Wi-Fi dağıtımları oluşturmalarını sağlıyor. AP327X, esnek anten modeli kapsama kapasitesi için dört N Tipi konektör ekliyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up