Haberler

Tableau Software ve AWS yeni bulut geçiş programını duyurdu

0

MCA, Tableau’nun analiz, taşıma ve entegrasyon araçlarını AWS’nin bulut altyapısının ölçeği ve performansıyla birleştiriyor. Fikrin temelinde şirketlerin verileri ve iş yüklerini AWS’ye geçirerek yeni, bulut tabanlı bir analitik stratejisi benimsemelerine yardımcı olmak hedefleniyor.

Tableau Software ve AWS yeni bulut geçiş programını duyurdu

Yeni hizmet, Tableau’nun Redshift ve Athena veritabanları gibi Amazon hizmetleri için yerel veri konektörleri ve AWS Hızlı Başlangıç ​​dağıtım kılavuzu gibi AWS ile mevcut entegrasyonları üzerine kurulu. Şirketlere göre MCA, müşterilerin bulutta “self servis analitiği” dağıtmalarına yardımcı olmak amacıyla AWS’ye veri taşımak için bir dizi yol gösterici ilke ve kanıtlanmış metodoloji içeriyor.

Tableau, MCA’nın ilk aşamasının müşterilerin iş yüklerini AWS’ye taşımasına yardımcı olmayı içerdiğini söyledi. Müşterilere bu konuda yardımcı olmak için InterWorks, Slalom ve TEKsystems dahil olmak üzere üçüncü taraflarla çalışmasını ekledi.

Tableau bir dizi başka ortak entegrasyonlarını da açıkladı. Bunlar, Alibaba Cloud üzerinde Tableau dağıtımı için yeni konektörler ve ortak müşterilerin yapay zeka tahminlerini erişilebilir bir Tableau veri kaynağı olarak yayınlamasını sağlayan makine öğrenme şirketi DataRobot Inc. için yeni bir uzantı içeriyor. Tableau ayrıca veri ambarı şirketi Yellowbrick Inc., bulut analiz firması Kyvos Insights, konum veri firması Mapbox Inc. ve yapay zeka yazılım şirketi Narrative Science ile yeni entegrasyonlar duyurdu.

Son olarak Tableau, şirketin ana iş ortağı modelleriyle daha iyi hizalandığını söylediği üç parçaya (Bayi, Hizmetler ve Teknoloji) ayrılmış yeni yeniden tasarlanmış bir ortak ağı başlattı.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up