Haberler

Samsung ve Finder, yeni kredi kartı arama özelliği ile Aussie’yi ilk kez piyasaya sürdü

0

Samsung Electronics Avustralya ve Finder, Samsung Pay için Avustralyalılara katılımcı finansal kurumlardan farklı kredi kartı teklifleri sunan yeni bir kredi kartı alışveriş özelliği olan Promoted Cards’ı piyasaya sürdü.

Samsung ve Finder, yeni kredi kartı arama özelliği ile Aussie’yi başlattı

Lansman sırasında katılan finansal kurumlar arasında American Express, Citibank ve Virgin Money de yer aldı. Promoted Cards şu an en son Samsung Pay yazılımı güncellemesine sahip tüm Avustralya Samsung Pay kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor.

Avustralya’daki türünün ilk örneği olan bu özellik, Avustralyalıların ilgi alanlarına ve önceliklerine en uygun kredi kartlarını keşfetmelerine ve seçmelerine olanak tanıyor. Samsung Pay kullanıcıları, bakiye transferi, sık uçan yolcu, ödül programı, yıllık ücret ve düşük faiz oranı gibi teklifleri istedikleri kategorilere göre filtreleyebiliyor. Bir teklif seçildikten sonra, kullanıcılar başvurularını veren site üzerinden tamamlamak için tıklaması yeterli oluyor.

Samsung Pay Avustralya başkanı Mark Hodgson, “Samsung Pay, kullanıcıların hareket halindeki yaşam tarzlarını güçlendirmeye kararlı. Promoted Cards, Samsung Pay kullanıcılarının hareket halindeyken zaten kullandıkları ve ödemeye güvendikleri uygulama sayesinde mevcut en rekabetçi kredi kartı tekliflerini kolayca ve rahatlıkla keşfetmelerini ve başvurmalarını sağlıyor.” diyor. 

Promoted Cards, Samsung, Fransa, İsviçre, Meksika ve Malezya gibi diğer ülkelerde Samsung tarafından yürütülen benzer çözümlerin başarısını takip ediyor.

Promoted Cards’ın lansmanı, kullanıcıların Samsung telefonlarının kilidini açmadan NSW Transport Opal sisteminde ödeme yapmalarını sağlamak için Samsung Pay’ın bu yılın başlarındaki duyurusunu izliyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up