Haberler

HPE, AI güdümlü hiper yakınsama altyapısını duyurdu

0

Hewlett Packard Enterprise (HPE), sanal makine (VM) yönetimini basitleştirmek için yapay zeka ile çalışan yeni bir HCI jenerasyonunu ve yenilikçiliğe odaklanmak için ücretsiz BT personelini kullanan, şirketin amiral gemisi hiper birleşik altyapı (HCI) platformu olan HPE SimpliVity’de gelişmeler sağladı.

HPE, AI güdümlü hiper yakınsama altyapısını duyurdu

Yazılım tanımlı mimarisine dayanan HPE SimpliVity, tek tıklamayla küme yükseltmeleri, HPE StoreOnce’ın entegrasyonu ve HPE InfoSight ile müşteri deneyimini geliştiriyor.

HCI işletmeler için hayatı kolaylaştırsa da çözülemeyen karmaşıklıklar hala devam ediyor. HPE, HCI’ı kalbinde HPE InfoSight ile yeniden gördü. Bu küresel zeka, müşteriler için birinci nesil HCI’dan HPE ile akıllı HCI’a geçiş yaptıkları için gerçekten bir oyun değiştirici olarak görülüyor.

HPE SimpliVity, herhangi bir VM yöneticisinin altyapısını dağıtmasını, yönetmesini, ölçeklendirmesini ve yükseltmesini kolaylaştırıyor. Manuel ayarlama veya yapılandırma değişimlerine gerek kalmadan verimliliği, performansı ve esnekliği akıllıca yönetiyor.

HPE InfoSight, HPE SimpliVity müşterilerine küresel sistem görünürlüğü ve ayrıntılı sistem, performans ve kapasite kullanımı hakkında ayrıntılı analizler sağlarken, otomatik uyarılarla destek otomasyonu ve karmaşık sorunlara imza tespiti sağlıyor.

Tek tıkla küme yükseltmeleri, riski basitleştiren ve ortadan kaldıran kesintisiz tam yığınlı yazılım yükseltmesine olanak sağlıyor. Müşteriler artık tek bir tıklamayla HPE SimpliVity kümesindeki düğümler arasında ürün yazılımı, hipervizör ve HPE SimpliVity yazılımını yükseltme yeteneğine sahip olurken, siteler arasında basit ve kesin olmayan yükseltmeler yapmak için güven veriyor.

HPE SimpliVity ayrıca güçlü bir yedekleme ve kurtarma işlemiyle benzersiz bir şekilde bilgi işlem, depolama ve ağ oluşturma işlemlerini birleştirerek konsolidasyon ve maliyet tasarrufu sağlıyor. Bu tasarruflar HPE SimpliVity HyperGuarantee ile garanti edilirken SimpliVity, müşterilerin pahalı kapasite kaynaklarından tasarruf etmelerini ve VM mobilitesini etkinleştirmelerini mümkün kılmak için tüm satır içi tüm verileri tekilleştiriyor, sıkıştırıyor ve optimize ediyor.

Ek olarak müşteriler, tek bir tıklamayla uçtan uca VM mobilitesi ve kurtarma özelliğini kullanarak, bir felaket durumunda hemen hemen her sayıda uç siteyi hızla yük devredebiliyor. Orkestrasyon tüm iş yüklerinin hızlı bir şekilde kurtarılmasını sağlayarak işin aksama süresini en aza indiriyor.

HPE SimpliVity için HPE InfoSight, tüm HPE SimpliVity müşterilerine global olarak, mevcut bir HPE hizmet sözleşmesi olan HPE SimpliVity müşterilerine ise ücretsiz olarak sunuluyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up