HaberlerİŞ ANALİTİĞİ

IDC’den kuruluşları 2020’ye hazırlayan uygulamalar

0

CEO’lara, kilit karar vericilere ve teknoloji tedarikçilerine dijital ekonominin taleplerini karşılamalarında rehberlik etmek için IDC, 2020’de geleneksel teknoloji piyasası görüşünü iş sonuçları açısından köprüleyen dokuz yeni araştırma uygulaması başlatacak.

IDC’den kuruluşları 2020’ye hazırlayan uygulamalar

Uygulamaların amacı, dijital ekonomide neler olup bittiğine dair bir bağlam sağlamak, güveni sağlamak veya akıllı bir kuruluş olmak gibi istenen iş sonuçlarını ve bu sonuçları elde etmek için teknolojinin nasıl kullanılabileceğini açıklamak olacak.

Her uygulama birçok IDC ürününü, kuruluşların takip ettiği iş sonuçlarıyla ilgili ortak bir tema altında bir araya getirecek. Uygulamalar küresel, işlevsel ve sanal bir ekip olarak organize edilecek.

Uygulamalar ayrıca yeni CEO gündemiyle de uyumlu olacak. Yeni müşteri gereksinimlerini karşılamak için üç uygulama üzerinde durulacak: ölçekteki müşterilerle ilişkilerin geliştirilmesi, verimlilik ve esneklikten özelleştirmelere yönelik pazar talebini karşılamak için operasyonları döndürmek ve dijital güven programları geliştirmek.

C-suite’in yeni yetenekler geliştirmesine yardımcı olmak için üç uygulama daha nasıl yapılacağını inceleyecek: iş süreçlerine istihbarat eklemek, ölçekte dijital hizmetler yaratan ve dağıtan bir yazılım geliştiricisi olmak ve insan-makine işbirliğini teşvik eden ve yeni beceriler ve çalışan deneyimlerine olanak sağlayan bir iş modeli oluşturmak.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up