Haberler

Softbank bağlı blok zincir cüzdanlı banka kartlarına geçti

0

SBC Kartı kendi şifreleme sistemini kullanırken çoklu şifreleme mekanizmaları uyguluyor ve bilgileri doğrudan kartın üzerindeki ince sıvı kristal ekran üzerinde görüntülüyor.

Softbank bağlı blockchain özellikli banka kartlarına geçti

Kullanıcıları kartı, bitcoin gibi blockchain tabanlı dijital para birimlerini taşımak adına mal ve hizmet satın almak için kullanabiliyor. Kart üzerindeki işlevleri kullanarak kart, blok zinciri tabanlı şifreleme para birimi veya yerel para alışverişi yapabiliyor.

Bunu mümkün kılmak için kullanıcılar, blok onay süresini, blok zincir işlemleri için var olan bir gecikmeyi ortadan kaldırmak ve zamanında itfa ve ödemeleri almak için kredi kartı işlevi ve elektronik ödeme hizmetiyle kullanmak adına kartı kullanarak yerel para birimine erişebiliyor.

Tokyo merkezli Softbank 3.0 kart sürümü ayrıca bir Wi-Fi işlevi, yerel ve blok zinciri para birimi değiştirme düğmelerini ve entegre bir bilgi ekranı içeriyor. Wi-Fi modülü, blok zinciri belirteçleri için sıcak bir cüzdanı etkinleştiriyor ki bu da aktarma için hemen erişilebilir olmalarını sağlıyor ve Wi-Fi kapalıyken soğuk bir cüzdana geçiyor.

Şirkete göre dahili batarya, dahili fonksiyonları çalıştırmak için üç yıla kadar dayanacak şekilde tasarlandı.

SBC Kartının piyasaya sürülmesi, kartın düzenlenmesinden önceki hazırlık süresini ve birden fazla kart için düzenleme maliyetini büyük ölçüde azaltıyor, hırsızlık durumunda daha hızlı yanıt vermenin yanı sıra kullanıcılar ve satıcılar arasındaki ilişkiyi büyük ölçüde artırıyor.

SBC Wallet Card, Japonya’daki yerel işletmelerden 27 Kasım’da piyasaya ilk sürülmesinden itibaren güçlü bir destek aldı. Japonya’daki 10.000’den fazla satıcı, kart sahiplerinin mağazalarında ödemelerine izin vermek için imza attı.

Japonya’daki bu açılış süresinden sonra Softbank, kartı ABD, Güneydoğu Asya, Güney Kore ve Dubai dahil olmak üzere daha fazla bölgede kullanıma sunmayı planlıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up