HaberlerSİBER GÜVENLİK

Pulse Secure yeni erişim yönetimi ve tehdit azaltma özellikleri başlattı

0

Yazılım tanımlı güvenli erişim çözümleri sağlayıcısı Pulse Secure, bu yeni özellikler sayesinde kurumsal ve hizmet sağlayıcı kuruluşların Zero Trust güvenliğini ilerletmelerini ve hibrit BT risklerini azaltmalarını sağlıyor. Ayrıca çoklu bulut ve veri merkezi kaynaklarına erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Yeni erişim yönetimi ve tehdit azaltma, uç nokta ve erişim güvenliği tehditlerini önemli ölçüde azaltıyor

Pulse Secure gibi tedarikçilerin sağladığı avantajlar; birleşik görünürlük ve kontrol, geniş uç nokta ve IoT güvenlik kapsamı, tutarlı politika uygulama ve erişim sorunlarına daha hızlı yanıt verme süresi oluyor. Bu, gelişmiş bir güvenlik duruşuna ve azaltılmış saldırı yüzeyi sağlıyor.

Pulse Secure’un Zero Trust Network Access platformu, kurumların politikalarını merkezi olarak yönetmelerini, şirket içi veya özel ve genel bulut ortamlarında sunulan uygulamalara, verilere ve hizmetlere güvenli erişimi otomatikleştirmelerine imkan veriyor.

Şirket, müşterilere daha fazla operasyonel gözetim, politika yönetimi ve tehdit müdahale ekonomisi sağlayan platform birlikte çalışabilirliği ve otomasyonunu genişletmek için açık standartlar ve tescilli araçlar kullanmaya devam ediyor.

Yönetim

Birçok işletme, hibrit BT uygulamalarına ve Sanal Masaüstü Altyapısını kullanan kaynaklara geleneksel masaüstü ve mobil uzaktan erişimi destekler. Birden fazla güvenli erişim mekanizmasını yönetme zorunluluğu, genellikle kullanıcı gecikmesi sorunlarının yanı sıra sağlama gecikmelerini de beraberinde getirir.

Pulse Secure, Citrix XenApp/XenDesktop, VMware Workspace ONE ve Microsoft RDP için kullanıcı deneyimini ve yönetim desteğini kolaylaştırmak amacıyla VDS entegrasyonunu RDS (Uzak Masaüstü Hizmetleri) Broker ile geliştirdi.

Tehdit azaltma

Kuruluşlar mobil iş gücü kullanıcı deneyimini geliştirmek için veri koruma önlemleri alırken birçok iç ve yasal uyum şartnamesini desteklemek için her zaman aktif ve denetime hazır olduklarını temin etmek için yollar arıyorlar.

Pulse Secure, kullanıcıların VPN İstemcisi ayarlarını değiştirmelerini veya ağ geçitlerinden bağlantılarını kesmelerini önleyen Pulse VPN Kilitleme modu özelliğini güncelledi.

Her zaman açık ve korumalı bağlantıların zengin kullanıcı kimlik doğrulaması ve cihaz güvenliği duruş yaptırımı ile yapılması, uç nokta ve erişim güvenliği tehditlerini önemli ölçüde azaltır.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up