Haberler

McAfee’den yeni tehdit görünürlük ve önceliklendirme özelliği

0

Siber güvenlik şirketi McAfee, McAfee MVISION Insights’ın tehditleri belirleyip savunmalarının etkinliğine yönelik öngörüler sunarak ve bu tehditlere hızlı ve doğru şekilde yanıt verebilme yeteneği sağlayarak eylem odaklı, proaktif bir güvenlik duruşuna geçilmesine yardımcı oluyor.

McAfee’den yeni tehdit görünürlük ve önceliklendirme özelliği

Günümüzün gelişen tehdit ortamında güvenlik uzmanlarının, kuruluşlarının risk altında olup olmadığını, hangi belirli tehditlere karşı duyarlı olduklarını ve saldırıyı nasıl önleyebileceklerini anlamaları gerekiyor. Kuruluşlar ayrıca siber riskler konusunda daha fazla görünürlük istiyor. 

McAfee’nin yakın tarihli bir raporuna göre güvenlik uzmanlarının yüzde 71’i, şirketlerinde veya kuruluşlarında bir veri ihlali olması durumunda öncelikle sorumlu olduklarını düşünüyor. Ayrıca güvenlik uzmanları, yaşadıkları veri ihlallerinin yüzde 40’ının kritik verilerin çalınmasına karşı mücadelede gelişmiş görünürlük ve önceliklendirme ihtiyacını ortaya koyan fikri mülkiyet hırsızlığını içerdiğini bildiriyor.

MVISION Insights, kurumların aleyhte harekete geçmeleri gereken tehditleri ve gelecekte kendilerini etkileyebilecek tehditleri tanımalarını sağlayacak analitik sağlıyor. Bu yaklaşım, daha hızlı tepki süreleri ve daha yüksek verimlilikle siber güvenlik etkinliğini artırmayı hedefliyor. Böylece tehdit yanıtlarını ve risk düzeltme eylemlerini, tehditlere göre uyarlama ve önceliklendirme mümkün oluyor.

MVISION Insights, birleşik konsol, McAfee ePolicy Orchestrator (ePO) veya MVISION ePO tarafından yönetilen görünürlük ve önceliklendirme sağlıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up