Haberler

Cloud HCM Suites’te Magic Quadrant’ın lideri: Oracle

0

Oracle, üst üste dört yıl Gartner tarafından Orta Ölçekli Pazar ve Büyük İşletmeler Cloud HCM Suites kategorisinde lider olarak seçildi.

Cloud HCM Suites’te Magic Quadrant’ın lideri: Oracle

İnsani sermaye yönetimi (HCM) Orta Ölçekli Pazar ve Büyük İşletmeler için Gartner Magic Quadrant yıllık raporu, tüketicilerin tek bir entegre çözümü ya da çok sayıda farklı ürünü geliştiren, satan ve pazarlayan HCM sağlayıcıları hakkında bilinçli kararlar almalarına yardımcı olmak için yayımlandı.

Bir önceki yıla kıyasla Oracle, bu kategorideki Cloud HCM Suites için vizyonunda eksilme olmadan kendini en üst sıraya koyan satıcı olarak konumunu korudu.

Gartner raporu, bulut HCM paketi tedarikçilerinin vizyonunun bütünlüğünü, mevcut ve gelecekteki pazar yönleri konusundaki bakış açılarını başarıyla ifade etme, müşteri ihtiyaçlarını öngörme ve rekabet güçlerini karşılama yeteneklerini kapsamında değerlendiriyor. Gartner değerlendirme sonrası bir satıcının pazar güçlerinin, kendisi ve müşterileri için yeni fırsatlar yaratmak için nasıl kullanılabileceğinin anlaşılması ve ifade edilmesi konusundaki vizyon bütünlüğü hakkında karar veriyor.

Oracle Cloud Uygulamaları’nın bir parçası olan Oracle HCM Cloud, çalışanlar, adaylar ve insan kaynakları uzmanları için tüm işyeri deneyimini geliştirerek insan kaynakları uzmanlarının işlerini daha insani yapmalarını sağlıyor.

Oracle, kuruluşlara dijital dönüşümü sağlayan ve hem mevcut hem de gelecekteki iş gereksinimlerini karşılarken iş çevikliğini geliştiren eksiksiz bir HCM bulut çözümü sunuyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up