Haberler

Cloudscene, Google Cloud bağlantı haritası başlattı

0

Bulut servis sağlayıcısı Cloudscene, işletmelerin Google Cloud ile dünyadaki herhangi bir veri merkezinden veya internet üzerinden bağlantı kurmalarına yardımcı olacak yeni bir uygulama başlattı.

Google Cloud, bağlantı haritası için Cloudscene ile anlaştı

Başlatılan Cloud Pathfinder uygulaması, Google Cloud’un global noktalarına bağlantı sağlayan servis sağlayıcılarını anında bulmak isteyen işletmeler için tasarlandı. Uygulama, basit bir adres aramasından seçilen konumda Google Cloud’a bağlantı sağlayabilecek servis sağlayıcılarını buluyor. Müşteriler daha sonra bir teklif için doğrudan bağlantı kurabilir ve bağlantı ortaklarına ulaşabiliyor.

Google Cloud, bulutu işletmeye bir adım daha yaklaştırmak için Cloudscene ile işbirliği yaptı. Cloudscene, veri merkezleri, servis sağlayıcılar, ağ yapıları ve bulut rampaları veritabanını barındıran bağımsız bir pazar bilgi platformunu işletiyor. Cloud Pathfinder ile entegre olan uygulama, işletmelere hem veri merkezleri hem de binalar için internet üzerinden kapsamlı bağlantı seçenekleri sunuyor.

Cloudscene’nin Cloud Pathfinder uygulaması, telekomünikasyon endüstrisinin iletişim kurma ve işlem yapma şeklini kolaylaştıracak geniş tedarik çözümünün ilk aşaması. Cloudscene’in amacı, işletmelerin bulut ve bağlantı hizmetleri satın alma biçiminde devrim yapmak ve sektöre güvenilir veriler sağlamak için bu stratejide kritik öneme sahip.

Cloud Pathfinder’ın verileri, Cloudscene’de listelenen 6.500+ servis sağlayıcısının bağlantı bilgisinden elde ediliyor. Servis sağlayıcılar, verilerini doğrudan yönetebiliyor ve güncelleyebiliyor. Bu da Cloudscene platformunda yayınlanan bilgilerin devam eden doğruluğunu sağlıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up