Haberler

One Identity çözümü yeni SAP sertifikası aldı

0

One Identity’nin yeni özellikler ve entegrasyonlar sunmaya devam ettikçe edindiği sertifikalar konumunu daha da ispatlıyor. Böylece şirketler, maliyet tasarrufu ve operasyonel verimlilik sağlayan, gittikçe popüler hale gelen bulut ortamlarını dağıtabiliyor.

Bu sertifikalar, SAP ürünleriyle kapsamlı bir entegrasyon yelpazesini mümkün kılan en yeni belgelerdir. One Identity Manager şimdi “SAP NetWeaver tarafından desteklenmektedir” olarak onaylandı. 

One Identity çözümü yeni SAP sertifikası aldı

SAP NetWeaver tarafından desteklenen çözümler, SAP çözüm ortamlarına daha hızlı ve kolayca entegre edilebiliyor. Müşteriler, SAP uygulamalarıyla ve SAP NetWeaver’da çalışan büyük çözüm ekosistemiyle birlikte çalışabilirlikten yararlanabiliyor. SAP sertifikalı bir çözüm seçmek, toplam BT yatırım maliyetlerini ve risklerini azaltmaya da yardımcı olabilir.

SAP Entegrasyon ve Sertifikasyon Merkezi (SAP ICC), One Identity Manager’ın standart entegrasyon teknolojilerini kullanarak SAP S / 4HANA® ile entegre olduğunu onayladı.

SAPS/4HANA, SAP Fiori’nin ödüllü, rol tabanlı kullanıcı deneyiminden yararlanarak, müşterilerin tüm organizasyonları boyunca dijital dönüşümü sürdürmelerine yardımcı olan dijital çekirdek olarak işlev görecek şekilde tasarlandı.

One Identity APJ teknolojisi ve strateji bölge müdürü Serkan Çetin, şirketin SAP sertifikası için “Asya Pasifik ve Japonya’daki müşterilerimiz, sermaye verimliliğini düşürürken çalışan verimliliğini sağlayan yeni BT altyapılarını benimsiyorlar. Bunun gibi sertifikalara ulaşmak, yeni ürün özelliklerini mümkün kılar ve yerdeki desteği güçlendirir.” ifadelerinde bulundu.

Serkan Çetin sözlerine “Kimlik yönetişimi ve yönetimi (IGA), SAP teknolojilerine dayanan işletmelerin iş verimliliği ve güvenliği için çok önemli. SAP sertifikalı çözümlerimiz, kendilerine SAP’nin temelini oluşturan müşteriler için gönül rahatlığı, gelişmiş yönetişim ve kolaylaştırılmış operasyonlar sunuyor. Bu da SAP’yi dijital dönüşümlerinin temeli haline getiriyor.” şeklinde devam etti.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up