Haberler

Zscaler ve CrowdStrike bulut ve uç nokta koruması için bir arada

0

CrowdStrike’ın AI’ıyla çalışan Tehdit Grafiği, müşterilere ağlarında ve uç noktalarında güvenliği artıran gerçek zamanlı tehdit tespiti ve otomatik politika uygulaması sağlamak için Zscaler’in bulut güvenliği platformuyla bütünleşecek.

Şirketlerin rakipleriyle olan farkı, bugünün tehdit ortamındaki görünürlük ve hızları

Bulut ve mobil öncelikli dünyada şirketler, organizasyon içinde artan sayıda cihazla mücadele etmek durumunda. Ayrıca çalışanlar da kendi güvenli erişimlerini sağlamak için BT departmanlarına baskı uygulayan iç ve dış uygulamalara hızlı ve kolay erişim istiyor.

Her iki şirket Zscaler’a ait CrowdStrike’ın uç nokta telemetrisi ile birlikte AI ve ML özellikli platformun, müşterilerine kurumlarında gelişmiş bir güvenlik duruşu ve otomatik iyileştirme sağlayacağına inanıyor.

Ortak müşteriler, koşullu erişim yoluyla her bir şirketin kuruluşlarını güvence altına almak için sunduğu fırsatlardan yararlanarak bu sorunların giderilmesi veya uyumlu olmayan cihazların uygun düzeltmeler yapılıncaya kadar şirket kaynakları edinmesini engelleyerek bu ortaklıktan faydalanacak.

Entegrasyon ayrıca CrowdStrike’ın uç nokta telemetrisine otomatik bir tıklama erişimi, uç noktada SSL incelemesi, gerçek zamanlı istihbaratla her zaman açık tehdit koruması ve Zscaler tarafından belirlenen sıfır günlük uzlaşma göstergeleriyle(IOC’ler) bitiş noktalarına görünürlük sunulmasını sağlayacak.

CrowdStrike yetkilileri, müşterilerinin iş yüklerini güvence altına alan ve CrowdStrike’ın ölçeklenebilir telemetrisini kullanan bulutsal bir entegrasyon sağlamak için Zscaler’la ortaklık yaptıklarını belirtiyor.

Bu ortaklık, CrowdStrike’ın AI-destekli Tehdit Grafiği aracılığıyla sunulan gerçek zamanlı, eyleme geçirilebilir tehdit tespitiyle donatılacak. Ortaklık üstelik tehditleri hızlı bir şekilde tespit etmek ve durdurmak için otomatik politika uygulamalarını barındıracak ve kullanıcı deneyimi organizasyonlarını, CrowdStrike ve Zscaler’dan beklenen şekilde sunacak.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up