Haberler

CrowdStrike, Accel ile yatırım fonu kurdu

0

Bulut tabanlı uç nokta koruma çözümü sağlayıcısı CrowdStrike, Accel ortaklığıyla başlayan 20 milyon dolarlık erken aşama yatırım fonu olan Falcon Fon’un başlatıldığını duyurdu.

Girişimciler çözümlerini geliştirmek için veri, altyapı, pazara giriş ve yatırım desteği alabilecek

CrowdStrike Falcon’un bulutsal, açık API mimarisi, geliştiricilerin ve ortakların güvenlik ve BT operasyonlarının geleceğini önemli ölçüde şekillendirebilecekleri paylaşılan bir güvenlik ekosistemi sağlamak için inşa edildi.

Falcon Fonu, günümüzün en acil güvenlik ve BT zorluklarını çözme konusunda tutkulu olan yenilikçi girişimciler arayan lider yatırımcılarla birlikte ortak yatırımcı ve stratejik ortak olarak hareket edecek.

CrowdStrike, siber güvenlik için bulut tabanlı bir Hizmet Olarak Platform veya PaaS adlı CrowdStrike Mağazasında seçilen satıcıları içerecek. CrowdStrike Mağazası ayrıca müşterilere güvenilir ortakların ve uygulamaların birleşik Security Cloud ekosistemini sunacak.

Falcon Fonu ile CrowdStrike, pazara giriş rotasını ve inovasyonu ticarileştirme yeteneğiyle hızlandırarak yeni girişimler için inovasyonu teşvik etmeye yardımcı olacak.

CrowdStrike Mağazası aracılığıyla yeni girişimciler ve ortaklar, yeni uç nokta ajanları oluşturmaya veya dağıtmaya, depolama ve analitik için pahalı platformlara yatırım yapmadan yeni çözümler geliştirebilecek.

CrowdStrike, şu anda haftada iki trilyon oranında olan güvenlik ve BT işlemleriyle ilgili uç nokta verilerini topluyor ve girişimciler CrowdStrike Mağazası aracılığıyla sorunsuz bir şekilde pazarlayabilecekleri ve sunabilecekleri yeni çözümler geliştirmek için platformun veri ve altyapısından yararlanabiliyor.

Mağaza aracılığıyla CrowdStrike ayrıca entegrasyon, pazarlama ve pazara girme desteğini içeren nitelikli girişimcilere önemli ortak kaynaklar sunuyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up