BÜYÜK VERİHaberlerYAPAY ZEKA

AI, Blockchain ve IoT, CEO’lar için trend konuşma konuları

0

Veri ve analitik şirketi GlobalData’ya göre Yapay Zeka (AI), 2019’un ilk yarısında dünyanın önde gelen CEO’larının görüşmelerinde en sık bahsedilen tema olduğu ortaya çıktı.

AI, Blockchain ve IoT, CEO’lar için trend konuşma noktaları

Dünyanın blue chip şirketlerinden önde gelen CEO’larının 300’ünü takip eden GlobalDatas CEO Influencer Platform’unun analiz sonuçları, trendler, sancılı alanlar, yeni yenilik alanları ve Twitter’daki diğer popüler alanlarla ilgili tartışmalarından ortaya çıkıyor.

Analizler, Blockchain ve Nesnelerin İnterneti’nin (IoT), dönem boyunca yoğun bir şekilde kapsanan diğer yıkıcı teknolojiler olduğunu da ortaya koydu.

GlobalData’da araştırma araştırmacısı Amandeep Gill, CEO’ların çoğunun, faaliyetlerinin yeterliliğini arttırmak ve müşteri deneyimini yükseltmek için verilerin çıkarılmasını artırarak kuruluşların üzerinde temel bir etkiye sahip olacağı konusunda hemfikir olduğunu söylüyor.

GlobalData’nın CEO Influencer Platform’u ayrıca sağlık sektörünün AI spektrumunda önde gelen CEO’lar arasında büyük bir ilgi alanı olduğunu ortaya koydu. CEO’lar bu noktada sağlık hizmetleri sağlayıcıları ve gerçek zamanlı analitiğe sahip hastalar için AI’nın yararlarına değiniyorlar.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up