Haberler

IBM, VMware ve F5 hibrit bulut hizmetlerine öncülük ediyor

0

IBM, VMware ve F5 Networks, önde gelen bir veri ve analitik şirketi olan GlobalData’nın son Thematic Scorecard’ına göre hibrit bulut hizmetleri temasında lider şirketler oldu.

IBM, hibrit bulut hizmetleri ve endüstriyel internet temasında tam puan aldı

Hibrit bulut teması, bir kuruluş içindeki genel, özel veya topluluk dahil, birbirine bağlı bulutların herhangi bir birleşimini ifade ediyor. IBM, VMware ve F5 Networks GlobalData’nın bulut hizmetleri sektörü için Tematik Puanı’ndaki hibrit bulut teması için 5 üzerinden 5 alarak en yüksek Tematik puanı aldı.

Şirketleri 5 üzerinden 4 puan alan Google, Amazon, Microsoft, Alibaba, Oracle, Box, Dropbox, Nutanix, NetApp, RingCentral, GoDaddy, Dell, Equinix, Akamai, HP Enterprise, SAP ve Micro Focus firmaları takip ediyor.

IBM, Cisco’nun yanı sıra Endüstriyel İnternet temasında da öncü bir şirket olarak seçildi. Her iki şirket de GlobalData’nın BT Hizmetleri sektöründeki Endüstriyel İnternet teması için 5 üzerinden 5 alarak en yüksek Tematik puana sahip oldu. Endüstriyel İnternet temasında 5 üzerinden 4 puan alan şirketler ise Accenture, DXC Technology, Wipro, Infosys, Cognizant, Huawei, Genpact, Tata Consultancy Services, NTT Data ve Atos oldu.

GlobalData’nın Thematic Scorecard’ı, sektörde yer alan şirketleri kendi sektörlerindeki liderlik esasına göre sıralıyor. En önemli 10 alanda değerlendirilerek 5 üzerinden puanlanan şirketlerin elde ettiği liderlik, şirketlerin gelecekteki performansının öncü bir göstergesi konumunda.

GlobalData’nın tematik araştırma ekosistemi, her sektördeki şirketler için net ve işlem yapılabilir sonuçlara sahip. Önemli başlıkları erken belirleme konusunda kendini kanıtlanmış olan GlobalData’nın verileri, şirketlerin rekabetten önce doğru yatırımlar yapmalarını sağlıyor.

Son yedi yılda GlobalData’nın tematik araştırma ekosistemi, doğru alanlara yatırım yapan şirketlerin başarı hikayelerine konu olurken endüstrilerindeki büyük temaları kaçıranlar için ise performanslarının başarısızlıkla sonuçlandığını gösteriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up