Haberler

Nintex’in yeni elektronik form yetenekleri

0

Süreç yönetimi ve otomasyon çözümleri sağlayıcısı Nintex, her zaman, her yerde ve sorunsuz bir şekilde başlatılan bulut tabanlı işlem iş akışlarını ve bilgi toplamasını kolaylaştıran elektronik formlar oluşturmak için yeni dijital form tasarımcısını  piyasaya sürdüğünü duyurdu.

‘Sürükle bırak’ yapılandırması iş süreçlerini basitleştiriyor

Yeni Nintex Forms tasarımcısı, tasarımların hızlı ve sezgisel olmasını sağlayarak işletmelerin dijital dönüşümünü hızlandırmasına yardımcı oluyor. Otomatikleştirilmiş iş akışları tarafından desteklenen dijital formlar sayesinde kağıt formlara ve manuel işlemlere duyulan ihtiyaç azalıyor.

Nintex Process Platform’un bir parçası olan yeni form tasarımcısı, karmaşık kodlama yerine sürükle bırak yapılandırmasıyla işletmelerin basit ve karmaşık iş süreçlerini yönetmesini, otomatikleştirmesini ve optimize etmesini sağlıyor.

Yeni tasarımcıyla oluşturulan Nintex Formları duyarlıdır ve otomatik olarak oluşturuldukları cihaz ekranının boyutuna ve şekline adapte olabilir. Bu adaptasyon da onları daha anlaşılır ve kullanıcı dostu yapıyor. Nintex kullanıcıları aynı zamanda gelişmiş iş mantığını, zengin biçimlendirmeyi ve özel markalamayı herhangi bir dijital forma hızla uygulayabiliyor.

Nintex müşterileri ve iş ortakları, genellikle kritik iş süreçlerini otomatikleştiren iş akışları başlangıcında her ay milyonlarca Nintex Form gönderir. Yeni form tasarımcısı gelişmiş bir sürükle ve bırak arayüzü, karmaşık iş kuralları ve karmaşık formüller için destek, coğrafi konum kontrolleri ve çok sayfalı formlar ve e-imzalar içeriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up