Haberler

Western Digital, depolama sistemi yeteneklerini genişletiyor

0

ActiveScale, BT liderlerinin karşılaştığı zorlukları exabyte ölçekli bir mimariye dayanan ve sizi hızlı bir şekilde kurup çalıştırmak için tasarlanan entegre bir sistemle ele alıyor.

Western Digital, ActiveScale ile depolama sistemi yeteneklerini büyütüyor

OS 5.5 ile beraber ActiveScale, iş akışlarını kolaylaştırmak ve çok siteli veri dağıtımında gecikmeleri azaltmak için kapsamlı veri yönetimi yeteneklerini genişleterek BT ​​altyapısının önemli bir parçası haline geldi.

ActiveScale, AI, makine öğrenmesi ve HPC iş yükleri gibi yoğun veri uygulamalarında doğrusal performansın artmasını sağlamak için ölçeklendirme mimarisini kullanıyor. OS 5.5 ile birleştirilmiş ActiveScale X100’ün, ölçeklendirme yapılandırmalarında 75GB/saniye veri akışını sağladığı ve büyük ölçekli veri iş akışları için çalışan bir çözüm olduğu öngörüler arasında.

ActiveScale Veri Hattı Hizmeti, veri işlemeyi kolaylaştırmak için dağıtılmış web ölçekli uygulamaları bir araya getirmede çok yönlü bir yol sunuyor. ActiveScale’in gerçek zamanlı nesne bildirimleri sayesinde iş uygulamaları, daha verimli üretkenlik ve daha hızlı değer elde etmek için görev başlatmayı optimize edebilir. Bu yeni bildirim özelliği gerçek zamanlı analitik, IoT, mobil uygulamalar, medya ve eğlence ve iş süreçleri gibi çeşitli kullanım durumları için iş akışı işlemini basitleştiriyor.

ActiveScale Geo-Spreading veri koruma şemasıyla verileri, coğrafi olarak dağılmış kullanılabilirlik bölgelerine yayarak sistem kullanılabilirliği sağlanabiliyor. 

Yeni OS 5.5 ise IoT uygulamaları için sistemin kullanılabilirliğinden ödün vermeden düşük gecikmeli verilerin alınmasını sağlayan asenkron mod desteği ekliyor.

Exabyte ölçeğinde eşsiz TCO’su ile tanınan ActiveScale, müşterilerin sermaye harcamalarını ve genel donanım ayakizini iyileştirilmiş depolama ekonomisi ile daha da azaltmalarını sağlar. Yeni 14TB Ultrastar veri merkezi sınıfı sürücülerin entegrasyonu ile müşteriler, güç ve soğutma maliyetlerini arttırmadan, depolama yoğunluğundaki yüzde 16’lık artış ve artan maliyet/kapasite avantajlarından yararlanabiliyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up