Haberler

Fortinet, güvenlik dokusunu Alibaba Cloud ile entegre ediyor

0

Kuruluşlar iş yüklerini ve uygulamaları buluta taşıdıkça, dijital saldırı yüzeyi genişliyor. Bulutlar ve veri merkezleri arasında sağlam ve tutarlı bir güvenlik sağlamak da daha önemli hale geliyor. Kuruluşlar, bulut ortamlarının güvenlikten ödün vermeden sunduğu çeviklik ve ölçeklenebilirlikten yararlanmaya çalışıyor.

Alibaba Cloud’un Fortinet ile yaptığı geniş kapsamlı işbirliği, Fortinet Security Fabric’in bir parçası olan geniş kapsamlı bulut güvenliği fırsatlarından yararlandığı için bu endişeyi gideriyor.

Fortinet, güvenlik dokusunu Alibaba Cloud ile entegre ediyor

Fortinet Security Fabric’i Alibaba Cloud’a uygulayarak müşteriler, hibrit altyapıları boyunca tutarlı güvenlik politikaları uygulayabilir ve Alibaba Cloud üzerinde uygulama çalıştırmak için çok katmanlı güvenlik koruması ve operasyonel faydalar gerçekleştirebilirler.

Alibaba Cloud’daki Fortinet Security Fabric’in kapsamı ise şu şekilde:

  • Yerel Entegrasyon: Fortinet’in güvenlik çözümü, Alibaba Cloud’da çalışan iş yükleriyle sorunsuz entegrasyon için yerel olarak Alibaba Cloud ile entegre olacak. Fortinet Fabric’e hazır iş ortağı olarak Alibaba Cloud, son kullanıcılara daha tutarlı ve etkili bir uçtan uca güvenlik sağlamak için API’lerini Fortinet Security Fabric ile birleştirir.

 

  • Geniş Koruma: Alibaba Cloud için Fortinet Security Fabric, FortiGateVM, FortiWeb, FortiManager ve FortiAnalyzer dahil olmak üzere çok çeşitli Fortinet güvenlik teklifleri içerir. Bu çözümler bulut iş yüklerini korumak, hibrit bulut ve bulut tabanlı güvenlik yönetimini güvence altına almak da dahil olmak üzere çok çeşitli kullanım durumlarına yöneliktir.
  • Yönetim ve Otomasyon: Genişletilmiş entegrasyonla Alibaba Cloud’un güvenlik işlevleri, güvenlik işlemlerini kolaylaştırmak için hem Alibaba Cloud hem de şirket içi dağıtımlar boyunca Fortinet Güvenlik Yönetimi araçlarıyla yönetilebilir. Müşteriler, işlemleri daha da kolaylaştırmak ve otomatikleştirmek için API’ler ve dikişlerden yararlanarak Fortinet Security Fabric tarafından sağlanan otomasyon yeteneklerinden yararlanabilirler.

Sodexo ve Fung Grubu, hibrit bulut ortamını güvence altına almak için Fortinet’in Alibaba Cloud ile bulut yerel entegrasyonunu güçlendiren küresel müşteriler arasında yer alıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up