Haberler

Software AG, Azure geçişini hızlandırmak için Microsoft ile ortak oldu

0

Yazılım şirketi Software AG, Microsoft Azure’a geçişi hızlandırmak ve basitleştirmek için Microsoft ile birlikte çalışmaya başladı.

Software AG, Azure geçişini hızlandırmak için Microsoft ile ortak oldu

Software AG’nin yeni Cloud Migration Accelerator’ı, şirketin webMethods.io Integration platformuna dayanıyor. İşletmelerin uygulamalara, bulut hizmetlerine, verilere daha hızlı ve kolay bağlanabilmelerini sağlamak üzere tasarlanan platform, ‘gerçekten bağlı bir ekosisteme giden kesintisiz yol’ olanağı sunuyor.

Bulut bilişiminin yapısındaki temel karmaşıklık nedeniyle günümüzde bulut merkezli teknoloji satıcılarının çoğu, mikro servisler gibi bölümlendirmeye yönelik teknikler hakkında konuşarak çok fazla zaman harcıyorlar. Bu nedenle satıcılar, otomasyona ve müşterilerin bulut dünyasının tüm farklı unsurlarını toplamaları için ihtiyaç duyabilecekleri entegrasyon bilgisini bir araya getiren hızlandırıcı teknolojilere odaklanıyor.

İşletmeler için işlemlerini sürdürürken verilere olabildiğince yumuşak bir geçiş yapmak ve erişmek oldukça önemli bir süreçtir. Bu konuya ilişkin Microsoft ile çalışmaya başlayan Software AG şirketinin CEO’su Sanjay Brahmawar yapılan ortaklık hakkında birtakım demeçler verdi. Brahmawar yaptığı bir açıklamada Microsoft Azure’a geçmek isteyen işletmelerin geçiş sürecinde uygulamalara, bulut hizmetlerine ve verilere kolay ve hızlı erişim sağlayan, kritik bağ dokusu görevi gören teknolojiden faydalandığını belirtiyor.

Microsoft Azure’un işletmelere geçişi hızlandırmak dışında aynı zamanda en önemli BT varlıklarını koruduğu için yeniliği tetikleyeceğini ekleyen Brahmawar, verileri gerçek değere dönüştürebileceğinin de altını çiziyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up