Haberler

Sony’den Yeni Gürültü Engelleyen Kablosuz Kulaklık

0

Sony, 2017 yılında kablosuz kulaklıklarını piyasaya sürmüştü. Teknoloji devi şimdi heyecan verici bir güncellemeyle sahneye çıktı: WF-1000XM3 kablosuz kulaklık. Yurt dışında 230 dolardan satışa sunulan kulaklık, AirPods’a rakip olarak görülüyor.

Sony’den Yeni Gürültü Engelleyen Kablosuz Kulaklık

Sony, HD Gürültü Önleyici İşlemci(NC) QN1e donanıma sahip WF-1000XM3’e, önceki
kablosuz kulaklıklara kıyasla her iki kulaklığa iki mikrofon daha ekledi. Bu mikrofonlar gürültü engellemeye yardımcı olmanın yanı sıra, aynı zamanda telefon görüşmeleri için ses kalitesini de artırıyor.

QN1e kulaklık donanımın gerçek yıldızı konumunda çünkü çift mikrofon sisteminden gelen sesi alıp ardından ortam sesini yok ederek gürültü önleme düzeyini üst seviyeye çıkarıyor. Şık tasarımıyla beğeni toplayan WF-1000XM3, kulağa rahatlıkla oturan ergonomik yapısına sahip. Bu sayede kullanım konforu sağlarken dokunmatik yüzeyi ile kullanıcılara daha hızlı bir kontrol imkanı da tanıyor.

Özel bir taşıma haznesiyle gelen ürün, yine aynı hazne içerisinde şarj ediliyor. 10 dakika şarj edildiğinde 90 dakikalık dinleme süresi sağlarken 1.5 saat içerisinde de tam doluluk
seviyesine ulaşıyor. WF-1000XM3, gürültü önleme özelliği ile kullanıldığında 6 saat, devre
dışı bırakıldığında ise 8 saat boyunca çalışıyor. Akıllı cihazlarla bağlantısını Bluetooth 5.0
üzerinde sağlayan kablosuz kulaklıkla telefon görüşmesi yapmak da mümkün. Her biri 9
gram ağırlığında olan kulaklığın siyah ve krem olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.
WF-1000XM3’ün Türkiye’de de satışa sunulması öngörülüyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up