Haberler

Fujitsu, yeni PalmSecure tekliflerine başladı

0

Fujitsu, biyometrik ID kullanımını kolaylaştıran ve yeni geliştirilen PalmSecure tabanlı biyometrik güvenlik çözümleri yelpazesini piyasaya sürdü.

Fujitsu, yeni PalmSecure tekliflerine başladı

Avrupa, Orta Doğu, Hindistan ve Afrika’daki müşterilere kısa sürede sunulan genişletilmiş Fujitsu PalmSecure teklifi dört ana unsurdan oluşuyor:

-Fujitsu Biyometrik Kimlik Doğrulama PalmSecure Kimlik Motoru
-ID GateKeeper
-ID LifePass ve müşteri bilgisayarlarına erişim için ID Login V2
-Basit ve kapsamlı bir Uygulama Programlama Arabirimi (API) ile binalara, veri merkezlerine ve her türlü uygulamaya fiziksel erişim.

Fujitsu’nun yeni teklifi, müşterilerin çok çeşitli parola içermeyen biyometrik kimlik doğrulama uygulamalarından yararlanmasına olanak sağlıyor. PalmSecure ile kuruluşların, kullanıcılara kullanım rahatlığı sunarken unutulan parolaları sıfırlamak için pahalı servis masası etkileşimlerinden kaçınıyor. Üstelik kurumların en yüksek biyometrik güvenlik seviyesine yükselmelerine imkan tanıyor.

PalmSecure ayrıca yeni bir merkezi eşleştirme sunucusuna dayanarak farklı yerler, cihazlar, uygulamalar veya servisler arasında çoklu kullanıcı kaydı ihtiyacını ortadan kaldırarak güvenliği artırıyor.

Fujitsu’nun iris ve yüz tanıma, parmak izleri, ses ve imzalar gibi çeşitli biyometrik ID çözümleri üzerine yaptığı araştırmalar, bu çözümlerin bile sahte ve hırsızlığa karşı savunmasız olduklarını gösteriyor. Özellikle parmak izlerinin potansiyel olarak hijyenik olmadığı belirtiliyor.

Temassız PalmSecure kimlik doğrulama sistemi, Fujitsu’nun yirmi yıldan fazla görüntü tanıma deneyimine dayanarak geliştirilen biyometrik teknolojiyi kullanıyor. Teknoloji, kullanıcıların kimliğini doğrulamak için avuç içi damarlarının benzersiz şeklini temel alıyor.

PalmSecure’in gelişmiş kimlik doğrulama algoritması, son derece yüksek bir doğruluk düzeyi sağlıyor. 10 milyonda 1’in altındaki yanlış kabul oranı ve 10 binde 1 hatalı reddetme oranı, PalmSecure’i şu anda piyasada bulunan en doğru biyometrik kimlik doğrulama sistemlerinden biri haline getiriyor. Temassız okuyucu, hijyenik olmasının yanı sıra herhangi bir müdahaleye de ihtiyaç duymuyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up