Haberler

Samsung önemli Galaxy S10+ kamera geliştirmelerini açıkladı

0

Samsung geçtiğimiz ay karanlıkta çok daha iyi fotoğraflar çekilmesi için bir güncelleme yaptı. Bu güncellemede Galaxy S10 + kamerası için yeni bir “gece modu” özelliği geldi.

Samsung önemli Galaxy S10+ kamera geliştirmelerini açıkladı

Samsung yeni modun nasıl çalıştığını göstermek için daha ayrıntılı bilgiler içeren Newsroom makalesi ve Güney Kore’nin başkentinde bir gece yürüyüşü sırasında çekilmiş birkaç fotoğraf örneği yayınladı.

Daha önce Samsung’un düşük ışıklı ortam geliştirmelerinde sadece kamera yeterince karanlık olduğuna karar verdiğinde devreye giriyordu. Ancak yeni Gece Modu istenilen her anda manuel olarak etkinleştirilebilir.

Gece modu, ayrıntıları artırırken ve renkleri düzeltirken karanlık ortamlarda görüntü gürültüsünü en aza indirecek şekilde tasarlandı. Samsung’un örnek görüntüleri, özellikle görüntünün gölgeli alanlarında, ayrıca daha net ve daha parlak görünen önemli ölçüde daha canlı renk üretimi sergiliyor. Gece modu özelliğiyle kamera, ISO hassasiyetini azaltarak daha uzun pozlama çekilmesine olanak sağlıyor.

Bununla birlikte gece modu, dengeli bir görüntü sağlamak için ekstra işlemler yapıyor. Ayrıca gece modu çekimleri, otomatik modda çekilenlerden daha fazla dinamik aralığa sahip. Gece moduna bir diğer etkisi, spot ışıklar etrafındaki ışık patlamalarının etkisindeki kayıp gibi görünüyor. Genel gece modu, otomatik modda bir iyileşme sunuyor ve doğal görünümlü sonuçlar veriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up