Haberler

Sony global iş ağı için Orange Business Services’in SD-WAN’ını seçti

0

Sony Group, film ve elektronik bölümlerindeki dağıtım için Orange Business Services’ın yönettiği SD-WAN servisini tercih etti. Orange Esnek SD-WAN üzerine inşa edilen yeni Sony ağı, operasyonlarına daha iyi performans ve güvenlik sağlamak için beş kıtada ve 50’den fazla ülkede 500’den fazla lokasyonu birleştirecek.

Sony global iş ağı için Orange Business Services’in SD-WAN’ını seçti

Orange Business Services, geçtiğimiz yıl Cisco’nun Viptela SD-WAN teknolojilerini kullanarak Orange Esnek SD-WAN çözümünü başlatmıştı. Orange Business Services, Sony ağı için Cisco’nun hub’larındaki sanal ağ geçitlerini, bölgesel birleştirme noktaları olarak kullanacak. SD-WAN’ın geleceğe yönelik platformu, Sony’nin BT yeteneğini paylaşmasını ve daha iyi bir küresel hizmet becerisi için uçtan uca görünürlük kazanmasını sağlayacak.

Orange’ın yönettiği SD-WAN ile Sony’nin kurumsal uygulamaları, bulut ortaklıkları aracılığıyla iş kolları ve bölgeler arasında neredeyse kullanılabilir olacak. Aynı durum Sony’nin tek bir kullanıcı arayüzü aracılığıyla şirket tarafından yerleştirilip yönetilebilen BT hizmetleri ve tedarikçileri için de geçerli olacak.

Sony Group’un bilgi yöneticisi Makoto Toyoda bu tercihlerini, şirketi daha ileriye götürebilecek yeni IT inovasyon biçimlerini benimsemelerine yol açan dönüştürücü bir hamle olarak tanımladı. Orange Business Services Başkanı Rob Willcock ise “Sony, küresel SD-WAN altyapısı ile kendisine daha güçlü ve yeni bir yol hazırlıyor.” şeklinde konuştu.

Küresel hizmet entegrasyonu uzmanlığı ve 160’tan fazla ülkede yerel olarak var olmasıyla Orange, küresel altyapının daha anlaşılır bir biçimde baştan sona görünürlük vaatinde bulunuyor. Orange Business Services küresel olarak BT, Colt Technology Services, AT&T ve Verizon ile rekabet ediyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up