Haberler

Sony kıvrılabilir ekranlı telefon geliştiriyor

0

Sony’nin rulo şeklinde kıvrılabilir bir telefon ekranı üzerinde çalıştığı iddia edildi. Henüz prototip durumunda olan cihazın Nautilus tasarımında olduğu belirtiliyor.

Sony kıvrılabilir ekranlı telefon geliştiriyor

Katlanabilir akıllı telefonlar hakkında her şeyi duyduğumuz söylenebilir. Bu nedenle katlanabilir akıllı telefonlara olan ilgi biraz daha artıyor. Yeni bir söylentiye göre Sony’nin rulo ekranlı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Bu atılımın gerçekleşmesi durumunda akıllı telefonlar arenasına yeni bir yarışmacıya yer açılacağını söylemek mümkün.

Sony’nin üzerinde çalıştığı söylenen roll-up ekranlı akıllı telefonun şu anda bir prototip olduğu söyleniyor, bu sebeple cihazın kullanıma yeteri kadar uygun olup olmadığının henüz belli değil.

Akıllı telefon üreticileri, mobil cihazların geleceği için yeni formlar belirlemeye çalışırken farklı şeyler deniyorlar. Samsung ve Huawei gibi şirketler katlanabilir akıllı telefonlarını çoktan kullanıcıların beğenisine sundu. Daha önceki söylentilere göre Sony’nin de katlanabilir bir akıllı telefona sahip olduğu biliniyordu.

Sony’nin bu özel prototipinde bir roll-up ekrana sahip olduğu iddia ediliyor. Eğer gün ışığına çıkma fırsatı bulursa cihazın perakende sürümü Qualcomm’un X50 modemine ek olarak Snapdragon 855 platformunu kullanması bekleniyor. Sony’den bu yıl aralık ayında veya gelecek yılın başlarında bir girişimde bulunacağı da tahminler arasında.

Roll-Up ekranlı telefon için tahmin edilen özellikler ise şöyle:

  • 3220 mAh
  • SM7250 SoC
  • LG Ekran
  • Nautilus Tasarımı
  • 10x Zoom Kamera

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up