Haberler

Huawei yeni tableti MediaPad M6’yı tanıttı

0

Huawei, üst segmente konumlandırdığı yeni tableti MediaPad M6’yı resmen tanıttı. Yeni model 8.4 ve 10.8 inçlik iki ayrı model ile raflardaki yerini alacak.

Bir süredir gerek işletim sistemi bilinmezi gerekse teknoloji devleri tarafından uygulanan ambargolar ile sürekli gündemde olan Huawei, Android işletim sistemli yeni ürünler tanıtmaya devam ediyor. Üst segmente konumlandırdığı iki yeni tablet modeli Huawei MediaPad serisindeki iki ayrı M6 modelini Kirin 980 mobil işlemciler ile güçlendiriyor.

Huawei yeni tableti MediaPad M6’yı tanıttı

Huawei’nin M6 serisinde tanıttığı iki ayrı tablet modeli 8.4 ve 10.8 inçlik iki ayrı ekran boyutu ile geliyor. Kirin 980 işlemci ve 4 GB RAM ile piyasadaki yerini alacak modeller 2560×1600 piksel ekran çözünürlüğüne sahip LCD paneller ile güçlendirilmiş. 10.8 inçlik model için 7.500 ve 8.4 inçlik modelde 6.100 mAh bataryaya sahip tabletler 13 MP arka ve 8 MP ön kamera kalitesinde.

Huawei, yeni tabletleri için kullanıcı deneyimini güçlendirmek adına Harman Kardon imzalı dört hoparlör ile sunacağını belirtiyor. Oyuniçi deneyimi de önemsediğini belirten marka, GPU Turbo 3.0 isimli teknoloji ile grafiksel kalitenin belirleyici olduğunun farkında gibi görünüyor. Son olarak USB C arayüzünden beslenen yeni modellerin microSD kart desteğine sahip.

Huawei, tüm yaptırımlara meydan okurcasına yeni modellerini tanıtmayı sürdürürken bu modellere biçeceği bedeller de merak ediliyordu. Marka 10.8 inçlik 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolamaya sahip olan modelini 335 dolar (WiFi) ve 510 dolara (Hücresel) satışa çıkaracakken, aynı özelliklerin 8.4 inçlik ekran ile buluştuğu model için 290 dolar istiyor. Hücresel veri desteğinin olduğu modelin fiyatı ise 392 dolar.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up