Haberler

Best Buy Samsung Galaxy Fold ön siparişlerini iptal etti

0

Samsung Galaxy Fold ekran sorununun ardından şirketin inceleme birimleri cihazları geri çağırmaya karar vermişti ve telefonun dayanıklılığını artırmak için düzenlemeler yapılacağı vaat edilmişti. Ancak Samsung, geliştirilen modellerin ne zaman piyasaya sürüleceğini belirtmedi ve yakında olmayacak gibi görünüyor.

Best Buy Samsung Galaxy Fold ön siparişlerini iptal etti

Samsung’un katlanabilir ekranlı ürünü Galaxy Fold’u henüz piyasa sürülmemişken ekran koruyucu filmin çıkarılmasından sonra meydana geldiği düşünülen bir ekran sorunuyla karşılaşmıştı. Bu durumun ardında ABD merkezli perakende zinciri Best Buy forumlarındaki bir yayında Galaxy Fold’un tüm ön siparişlerini iptal edeceklerini açıkladı. Best Buy’ın açıklaması “Bu engeller Samsung’un Galaxy Fold’un piyasaya çıkış tarihini ertelemesine neden oldu ve Samsung yeni bir tarih vermedi. Müşterilerimize öncelik verdiğimiz ve onlarla en iyi şekilde ilgilenilmesini sağlamak istediğimiz için Best Buy, Samsung Galaxy Fold’un mevcut olan tüm ön siparişlerini iptal etmeye karar verdi.” şeklinde oldu.

Bu açıklama Best Buy’ın Galaxy Fold’u bir daha satmayacağı anlamına gelmiyor. Samsung, perakendeciden büyük olasılıkla yeniden sipariş almaya başlayacağı bir çıkış tarihi belirlediğinde Best Buy ile ön sipariş verenlerin aynı satın alım sürecinden tekrar geçmesi gerekebilir.

Bu arada Best Buy, müşterilerini e-posta adreslerini bırakabilecekleri ve telefon tekrar satışa sunulduğunda bilgilendirilebilecekleri Galaxy Fold’un açılış sayfasına yönlendirdi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up