Haberler

Roland Garros heyecanı Eurosport 4K ile sadece TV+’ta

0

Sporun en iyilerinin buluşma noktası TV+, dünyanın en iyi spor organizasyonlarını sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Tenis takviminin 4 büyük turnuvasından ikincisi olan Roland Garros nam-ı diğer Fransa Açık Tenis Turnuvası, Türkiye’de ilk kez TV+ farkıyla 4K Ultra HD olarak sporseverlerle buluşacak. Roland Garros’a özel açılan Eurosport 4K kanalıyla tenisseverler Fransa’daki heyecanı daha keyifli bir şekilde yaşayacak.

Roland Garros heyecanı Eurosport 4K ile sadece TV+’ta

Turkcell’in hem evden hem de mobil cihazlardan izlenebilen televizyon platformu, TV+, sporun en iyilerini sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor. İngiltere Premier Lig ve NBA gibi kendi alanlarının en iyi organizasyonlarının resmi yayıncısı olan TV+’tan tenisseverler bir müjde daha geldi. Takvimin ikinci büyük turnuvası olan Roland Garros, nam-ı diğer Fransa Açık Tenis Turnuvası, Türkiye’de sadece TV+ farkıyla izleyicilerle 4K Utra HD formatında buluşacak. TV+ içerisinde Roland Garros’a özel açılan 4K kanalı sayesinde sporseverler, Fransa’daki heyecanı daha keyifli bir şekilde yaşayacak.

12 spor kanalı var

Bünyesinde 12 spor kanalı bulunduran TV+’da ayrıca NBA, İngilter Premier Lig, Bundesliga, Portekiz Ligi, NCAA Basketbol Ligi, Juventus TV, Roma TV, Amerikan Futbol Ligi MLS, ATP 250 Tenis turnuvaları, atletizm Diamond League, World Superbike, dövüş etkinlikleri, tenis dünyasının merakla beklediği ‘Grand Slam’ler, WTA, DTM, Moto GP, Fransa Bisiklet Turu, Formula 1 gibi içerikler ve daha fazlası da izlenebiliyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up