Haberler

Amazon Hindistan’da uçuş rezervasyonları sunuyor

0

Amazon, Hindistan’da uçuş rezervasyonlarını başlattı. E-ticaret devi, Amazon uygulamasındaki Amazon Pay kontrol panelinden ve Amazon.in web sitesinden erişilebilen yeni hizmet için Cleartrip ile ortaklık kurdu. Amazon bu noktada oldukça basit bir uçuş rezervasyon deneyimi sunuyor ve yalnızca iç hat uçuşları için rezervasyonlar destekleniyor.

Amazon Hindistan’a yapılan uçuş rezervasyonları, Perşembe günü sessiz sedasız başladı. Şirketi uygulama veya web sitesindeki ana sayfasında yeni hizmetini tanıtımın bulunmuyor. Amazon’da paylaşılan SSS’ye göre, şirketin uçuş rezervasyonlarına katılımı sadece uçuş rezervasyonlarıyla sınırlı gibi görünüyor. İş ortağı Cleartrip’in rolü ise tüketiciler için tüm rezervasyon sonrası desteği sağlayacak.

Amazon Hindistan’da uçuş rezervasyonları sunuyor

Amazon, uçuş rezervasyonu hizmetinde en düşük iptal ücretleri, şeffaf fiyatlandırma ve kolay rezervasyon deneyimini sunuyor. Amazon web sitesine göre, geri ödeme teklifleri 31 Mayıs’a kadar geçerli olacak. Amazon, Hindistan’daki Amazon Pay işlevlerini yavaş yavaş genişletiyor ve şirket P2P ödemeleri de destekliyor. Şu anda, Amazon Pay ayrıca mobil şarjlar, DTH şarjları ve çeşitli fatura ödemelerine de hizmet sunuyor.

Amazon Pay Direktörü Shariq Plasticwala, “Geçtiğimiz yıl boyunca mobil ödemeler, hizmet ödemeleri ve para transferleri gibi ödeme hizmetlerimizi hızla benimsedik” dedi. Cleartrip ile ortak olmaktan ve sınıf seyahatlerinde en iyi tutkuyu paylaşmaktan heyecan duyduklarını da ekledi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up