Haberler

Logitech’ten iki yeni kablosuz kulaklık: Zone Wireless ve Zone Wireless Plus

0

Logitech açık ofis çalışanları için tasarladığı iki yeni kablosuz kulaklığı, Zone Wireless ve Zone Wireless Plus’ı tanıttı. Logitech, Zone Wireless ailesi için ses kalitesinin yanında konferans görüşmelerindeki tepkiselliğe de önem verdiklerini açıkladı. Tek tuşla devreye giren Aktif Gürültü Engelleme özelliği sayesinde kullanıcılar çevreden gelen dikkat dağıtıcı seslerden etkilenmeyerek, tüm konsantrasyonlarını işlerine verebilecek. Bununla birlikte seri, Qi kablosuz şarj desteğine de sahip. Ayrıca Zone ailesinin yeni üyeleri tek şarjda 15 saate kadar konuşma ve dinlemeyi de mümkün kılıyor.

Logitech’ten iki yeni kablosuz kulaklık: Zone Wireless ve Zone Wireless Plus

Suni deri ve silikon üst bandın hakim olduğu Zone serisinde Easy-Switch teknolojisi sayesinde akıllı telefon ve bilgisayar arasındaki bağlantı geçişi kolay şekilde sağlanabiliyor. Bununla birlikte Logitech kulaklıklarında sunulan bir diğer ayrıcalık ise uygulama marketlerden indirilebilir olan Logitech Tune olacak. Logitech Tune sayesinde kullanıcılar kendilerine özgü ses ayarlarını yapabilecekler.

Logitech Zone Wireless ve Zone Wireless Plus’ta ses akustiğine de önem verildiği aktarılıyor. Yeni Logitech kulaklıklar 30 metreye kadar kaliteden ödün vermeyerek çalışabilirken Skype sertifikalı ve Microsoft Teams onaylı yeni kulaklıklar için firmanın Google, Zoom, Fuze, Unify, TrueConf ve StarLeaf gibi firmalar ile iş birliğine gittiği belirtiliyor.

Son olarak, Logitech’in yeni kulaklıklarının Türkiye satış fiyatına ilişkin henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up