Haberler

Apple Card  önce personellere dağıtıldı

0

Apple’ın yakın bir zaman için kullanıma sunacağı kredi kartlarının bir örneği Twitter’a düştü. Apple Card ismi ile kullanıcılar ile buluşacak olan kart, Apple Pay ile de entegre çalışacak. Apple bu kez farklı bir konuyla gündemdeydi. Geride bıraktığımız mart ayında kullanıcıları ile buluşturacağını müjdelediği Apple Card, önümüzdeki yaz aylarında dağıtıma çıkacak. Goldman Sachs şirketi ile imzaladığı iş ortaklığı sayesinde kullanıma açılacak Apple Cardlar, şimdiden şirket çalışanlarına dağıtılmış durumda. İlk dağıtımdan sonra hemen sosyal medyaya sızdırılan Apple Card ilk olarak akıllı telefonlar hakkında paylaştığı tutarlı sızıntı haberleri ile ünlü @bengeskin isimli Twitter kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

#AppleCard pic.twitter.com/eRt9aUAyRp

Yeni kredi kartı konseptinde Apple’ın ‘’titanyum’’ kredi kartları ile ayrıcalıklı bir deneyim sunacağı ve bu alanda da fark yaratacağı belirtilmişti. Gayet sade ve şık bir tasarımın hakim olduğunu söyleyebileceğimiz yeni kredi kartının üstündeki Ben Geskin ismi ise paylaşılmadan önce Photoshop ile sonradan eklenmiş olması öngörülüyor.

Apple ödeme yöntemleri konusunda güç kazanmak istiyor

Goldman Sachs ile birlikte geliştirilen yeni Apple Card kredi kartlarının Apple Pay hesapları ile de senkronize olması ve bir ön ödemeli kart hüviyetinde de kullanılabileceği belirtiliyor. İlerleyen süreçte ise bu Apple’ın ödeme yöntemleri konusunda daha agresif olacağı öngörülüyor. Son olarak, bu yaz ABD genelinde kullanıma sunulacak olan Apple Card’ların bir sonraki fazda hangi ülkelerde kullanıma sunulacağı ve ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda herhangi bir açıklama bulunmamakta.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up