Haberler

HTC’den ikinci Blockchain telefon!

0

HTC hala pes etmedi. Hatta o kadar pes etmedi ki Blockchain telefonu olan Exodus’un ikinci versiyonu yola çıktı bile.

Bu sadece parasını yakmayı göze alabilen büyük şirketlerden beklenebilecek bir proje olsa da HTC Blockchain telefon işinde bir ışık görmüş olacak ki seriyi devam ettirme çalışmalarına çoktan başlamış bulunuyor.

HTC’den ikinci Blockchain telefon!

HTC ilk Blockchain telefonu olan Exodus’u 2018 yılının sonlarında çıkartmıştı. Ancak bu Blockchain telefon sadece üzerinde birkaç donanım ve yazılım ayarlaması yapılmış olan bir U12+. Şirket bu telefonu kripto uygulamaları kullanmak için ideal bir telefon olarak tasarladı.

Bu cihazda Bitcoin ve diğer dijital para birimlerini güvenli bir şekilde saklayabilir ve merkezi olmayan uygulamaları kullanabilirsiniz. HTC yöneticisi Phil Chen, Exodus’un çıktığı günden itibaren tüm satış beklentilerini karşıladığı ve bunun onlar için çok şey ifade ettiğini belirtti.

Chen, şirketin şirketin çıkartacağı bir sonraki Blockchain telefonun 2019’un ikinci yarısında piyasaya sürülebileceğinin ipuçlarını verdi.

Exodus bir U12 kasanın üzerine tasarlandı tasarlanmasına ancak şirketin ikinci bir Blockchain teknolojisini kullanabileceği bir amiral gemisi telefonu bulunmuyor. Bu da yine Exodus 2 olasılıklarını oldukça arttırıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up