Haberler

Microsoft, HoloLens 2’nin geliştirici sürümünü piyasaya sürdü!

0

Dünya yazılım devi Microsoft, karma gerçeklik gözlüğü HoloLens 2’nin geliştirici sürümünü 3.500 Dolar’dan piyasaya sürdü.

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft, HoloLens 2 gözlüğünün geliştirici sürümü olan HoloLens 2 Devoloper Edition’ı bugün piyasaya sundu. 3.500 dolar karşılığında teknoloji mağazalarında yerini alan HoloLens 2 Developer Edition, gözlüğün bu yıl sonunda çıkartılması planlanan ve sadece işletmelere satış için hazırlanan versiyonuyla aynı ücretlendirmeye sahip.

Microsoft, HoloLens 2’nin geliştirici sürümünü piyasaya sürdü!

HoloLens’in ticari fiyatı 5.000 dolar iken geliştirme kiti de 3.500 dolardı. O zamandan bu zamana geliştiriciler için bir ücret değişikliği yapılmadı ve HoloLens 2 Developer Edition da bu fiyat etiketiyle piyasaya sunuldu.

Microsoft’un geliştiriciler piyasaya sunduğu karma gerçeklik gözlüğü, CAD verileri için Unity Pro ve Unity PiXYZ Plugin’in ücretsiz sürümlerini içermesinin yanı sıra Azure kredilerini de barındırıyor.

Şirket geliştiriciler için ayrıca Unreal Engine 4’ün de HoloLens 2 desteğinin Mayıs ayı sonuna kadar geleceğini açıkça ortaya koydu. Geliştiriciler için oldukça önemli olan bu eklemeler, üretimde, ürün tasarımında, mimaride ve çok daha fazlasında kullanılmak üzere fotorealist renderlar gerçekleştirebilmeye olanak sağlıyor.

HoloLens 2 için kesin bir çıkış tarihi belirtmeyen Microsoft, cihazı bu yıl sonuna kadar ticari birimlere sunmaya hazırlanıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up