Haberler

Apple için yeni söylenti: Tam kablosuz Powerbeats!

0

Ortaya atılan yeni bir iddia, dünya devi Apple’ın tanıtacağı bir sonraki Beats ürününün AirPods ile aynı özellikleri paylaşabileceğini ve yeni özelliklere sahip olabileceğini öne sürüyor.

Apple, yeni kulaklık ürünlerini tanıtmakta hız kesmeyi düşünmüyor: Ortaya atılan yeni bir söylenti, şirketin Powerbeats kulaklıklarının tam kablosuz bir sürümünü gelecek ay içerisinde tanıtacağını öne sürüyor.

Apple için yeni söylenti: Tam kablosuz Powerbeats!

Mevcut Beats Powerbeats 3 modeli teknik olarak halihazırda kablosuz bir kulaklık modeli. Ancak modelde iki kulaklık arasında bir irtibat kablosu bulunuyor. CNET’in iddiasına göre ise Apple, Beats kulaklıklarına AirPods dönüşümünü getirerek iki kulaklık arasındaki kabloyu ve kablodaki mevcut kumandayı kaldırmayı tasarlıyor.

Bu yeni kulaklığın başka ne gibi özellikleri olacağı şu an için belli değil ancak Apple’ın tanıttığı yeni AirPods göze alındığında Beats’in yeni kulaklık modeli için kablosuz şarj desteğinin yolda olması beklenilebilir. CNET, iddiayı Apple’ın parça tedarikçileri ile yakın iletişim halinde olan bir kaynaktan aldığını belirtiyor ve adı geçen kaynağın önceden de emin bilgiler verdiğini belirtiyor. Bu sebeple Beats’in yeni bir ürüne kavuşması ile ilgili pek bir kuşkumuz yok- doğrusu, Apple’ın bir yeni PowerBeats ürünü tanıtmaması daha enteresan bir vaziyet olurdu.

Apple, daha önce de Beats ve AirPods kulaklıklarını 2016 seneninde yakın vakitlerde tanıtmıştı. Bu sebeple AirPods’un tanıtımını yakın vakitte bir Beats kulaklık tanıtımının izlemesi, akla yatan bir olasılık. Bilhassa Apple’ın AirPods’un yeni nesli ile tanıttığı ve daha hızlı irtibat, daha uzun pil ömrü ve eller serbest olarak Siri ulaşımı sunan H1 işlemcisinin yeni Beats kulaklıklarında da bulunması beklenen özellikler arasında. Bunun sahiden olup olmayacağına konusunda net bir belirti yok ancak Nisan ayısında yapılacak tanıtım ile kısa müddette bu meselenin yanıtı da ortaya çıkmış olacak.

İddiada yer alan tanıtım etkinliğinin Nisan ayında yer alacak olması durumunda bugün gerçekleşecek olan Apple etkinliğinde yeni bir Beats kulaklığının tanıtılması oldukça düşük bir ihtimale sahip olacak. Bunun yerine Apple, etkinliğin tamamını yeni video yayın servisini tanıtmaya ayırabilir.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up