Haberler

YouTube Müzik, Google Home kullanıcılarına ücretsiz!

0

YouTube Müzik şimdi, Google Home cihazına sahip olan herkese ücretsiz. Dünyanın en büyük video platformu YouTube, Google Home kullanıcılarına reklam destekli bir müzik deneyimi sunuyor.

YouTube Müzik, Google Home kullanıcılarına ücretsiz!

Bu teklifle, YouTube Müzik’ten küratörlü istasyonları dilediğiniz gibi çalabileceksiniz. Örneğin, mutfağınızda bir dans partisi düzenliyorsanız, YouTube’un tanımına göre “Hey Google, 90’ların Pop Hitlerini çal” komutunu verdiğinizde hiç zaman kaybetmeden Spice Girls ile birlikte şarkı söyleyebileceksiniz.

YouTube Müzik ve Google Home’dan istediğiniz an ruh haliniz için doğru müziği çalmasını isteyebilirsiniz ve YouTube Müzik, isteğinize ve zevkinize göre özelleştirilmiş mükemmel istasyonu sizler için çalacaktır.

Ekstra özellikler ve daha fazla kişiselleştirme seçeneği isterseniz de 30 günlük ücretsiz deneme süresinin ardından YouTube Müzik Premium’a ayda 9.99 dolar karşılığında yükseltebilirsiniz. YouTube Music, Premium abonelikleri için ise tamamen reklamsız bir müzik keyfi sunuyor.

Premium bir hesapla, belirli sanatçılardan, albümlerden veya çalma listelerinden müzik çalma olanağına da sahip olabileceksiniz. Ayrıca, diğer uygulamaları kullanırken müziğinizin arka planda çalmaya devam etmesinin yanı sıra, sınırsız atlama ve şarkı tekrarı da Premium ile birlikte gelecek.

Bu teklifi etkinleştirmek için Google Home uygulamanızdaki Hesap Ayarları bölümüne giderek işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ardından Home için için varsayılan müzik servisi olarak YouTube Müzik’i seçmeniz yeterli olacaktır.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up