Haberler

17 dakikada tam şarj

0

Piyasaya sürdüğü yeni cihazlarla büyük bir çıkış yakalayan Xiaomi, OPPO’nun iddiasını cevapsız bırakmayarak en hızlı şarj teknolojisi olduğunu öne sürdüğü yeni teknolojisini tanıttı!

OPPO geçen sene Find X Automobili Lamborghini Sürümü’nü resmen tanıttığında 50W SuperVOOC Flaş Charge teknolojisi sayesinde yeni cihazını yalnızca 35 dakikada tam olarak şarj edilebileceğini öne sürmüştü. Şimdi da yine Çin’den bir diğer elektronik devi, çok daha hızlı bir şarj teknolojisi getirerek işleri biraz daha kızıştırmayı planlıyor.

Çin şirketi Xiaomi maksimum 100W şarj gücü ile duyanları şaşkına çeviren Super Charge Turbo sistemini resmen tanıttı. Çin şirketinin sunduğu bu şarj teknolojisi, sadece 17 dakika içinde 4.000 mAh’lık bir bataryayı tamamıyla şarj edebiliyor. Şirketin kurucu ortağı ve başkanı olan Lin Bin, teknolojinin sahip olduğu bu yeteneği gösteren bir video yayınladı.

Xiaomi, yeni şarj teknolojisini OPPO’nun 50W gücündeki şarj aletiyle da mukayese etti. Oppo’nun SuperVOOC teknolojisi, on yedi dakikalık aynı vakit diliminde 3.700mAh kapasiteli bir bataryayı %65 oranına kadar şarj edebiliyor. Yayınlanan videoda Super Charge Turbo teknolojisinin, Xiaomi’nin 20W hızlı şarjı destekleyen 3.500mAh bataryaya sahip olan en yeni amiral gemisi Mi 9’daki mevcut teknolojiden de ehemmiyetli ölçüde daha yüksek bir hıza sahip olduğu net olarak görülebiliyor.

Xiaomi’nin yeni hızlı şarj teknolojisini hangi modelinde kullanacağı ise daha belirlenmiş değil.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up