Haberler

Honda’dan elektrikli arazi motosikleti

0

 

Honda günümüzde elektrikli arabalara bir yatkınlık gösteriyordu ve görünene göre artık motosikletler de firmanın ilgi alanına girmiş vaziyette. Otomobil üreticisi yaptığı bir tanıtım ile hem CR Electric arazi motosikletini hem de Benly Electric kurye Scooter’ını göstererek iki tekerlek üzerinde emisyonsuz taşıma yaklaşımını belirtmiş oldu.

Honda özellikler ile ilgili bir izah yapmamış olsa da CR Electric, CRF450’yi temel alıyor ve Mugen tarafından geliştirilen motoru kullanıyor gibi gözüküyor.

Benly Electric ise daha büyük (ve çok daha hudutlu sayıda) olan PCX Electric maxi Scooter’dan alıyor ve bunun dışında kurye Scooter’ın çok benzer bir sürümü gibi gözüküyor. Ayrı olarak şarj müddetini beklemek istemeyen kuryeler için de bataryalar kolay bir şekilde değiştirilebiliyor.

Bunların daha çok erken sürüm oldukları ve özel rollere sahip oldukları düşünülürse, bu elektrikli bisikletleri şahsi kullanım için muhtemelen almayacağınız söylenebilir. Ancak bu araçlar, Honda’nın elektrikli motosikletlere olan alakasının arttığını ve var olan üreticilere rakip olabileceğini gösteriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up