Haberler

HTC Exodus gerçek parayla da satın alınabiliyor!

0

Tayvanlı teknoloji firması HTC’nin sadece kripto paralar ile satın alınabilen telefonu Exodus artık gerçek parayla da alınabilecek.

Tayvanlı teknoloji devi HTC, Blockchain telefonu Exodus’u daha da yaygınlaştırmak için bir adım attı. Şirketin daha önceden sadece Bitcoin ve Ether ile satın alınabileceğini duyurduğu HTC Exodus 1, gerçek para ile de satın alınabilecek.

HTC Exodus gerçek parayla da satın alınabiliyor!

Telefonu merak eden kullanıcılara Mobile World Congress’te müjdeli haberi veren şirket, cihazı satın almak için kullanılan kripto paralarla bu alanda daha da geliştiklerini açıkladı.

Şirket yaptığı açıklamada telefonu, kripto para borasının kripto para birimi BNB ile satın almanın da mümkün olduğunu söyledi. HTC Exodus’u geliştiren birimin başında bulunan Phil Chen, şu anda sadece internet üzerinden 699 Dolar’a satılan telefonun yakında çeşitli mağazalarda da satılmaya başlanacağını açıkladı.

Chen bunun yanı sıra cihazın sahip olduğu özel bir teknoloji ile kullanıcıların kripto para birimlerini çok rahat ve güvenilir bir şekilde koruyabileceğini, “güvenilir çevre” ismi verilen teknolojinin soğuk depolama olmadığını ve kullanıcıların internete veya cüzdanlarına bağlanabileceğini ancak buna rağmen oldukça güvenli olduğunu söyledi.

Exodus kullanıcılar, Blockchain bölgesine giriş yapmak için kendilerine özel anahtarları kaybetmesi durumunda ise HTC’nin bu konuyla ilgili özel sistemi ile anahtarlarını geri alabilecekler. Bu durum birçok kullanıcının en merak ettiği konulardan birisiydi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up