Haberler

Yeni kripto para işletmeleri hedefliyor

0

Şirketin kurucusu Eric Zhang, NEO 3.0’ı düzenlediği bir konferansta tanıttı. Zhang, NEO olarak ilk amaçlarının büyük ticari şirketlerin kullanabileceği ve kullanmak isteyeceği bir Blockchain platformu yaratmak olduğunu söyledi.

Zhang, NEO 3.0’ı tanıtırken şu ifadeleri kullandı;

“Blockchain yaklaşık olarak 10 yıldır hayatımızda. Ancak hala büyük firmalarda kullanım konusunda yeterli etkiye sahip değil. NEO olarak bunu değiştirmeye karar verdik. Ve bunu amaç edindik. NEO 3.0 ile yapacağımız yenilikler ve hamleler sonucunda büyük ölçekteki firmaların kullanacağı bir platform olmak niyetindeyiz. Bunun için çalışacağız.”

NEO 3.0 ile yeni bir döneme geçecek olduklarını belirten Zhang şu aşamada platform güvenliği ve gas ücreti gibi bazı problemleri çözmek istediğini söylerken yeni versiyonun bazı özelliklerini açıkladı.

Yeni versiyon ile birlikte oluşturulan kontratlar, direkt olarak nod üzerinde işlem görmeye başlayacak. Böylece hızlı gönderim onayları gelecek ve saniye başına gönderim sayısı da artmış olacak.

NEO 3.0 kullanıcıları URL ile direkt olarak internet kaynaklarına da ulaşabilecekler. Akıllı kontratlar üzerinde veri depolama maliyetini düşürecek olan şirket, platformu büyük ölçekli firmalar için daha uygun hale getirecek.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up