Haberler

Samsung Galaxy S10 üç modelle gelebilir

0

İddialar doğru çıkarsa Samsung Galaxy S10 modeli üç farklı sürümle gelecek.

Önümüzdeki yıl tanıtılması düşünülen Samsung Galaxy S10 ile ilgili dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Birçok detayı sızan telefonla ilgili halen farklı iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Twitter’da bu tarz sızıntılarla tanınan Evan Blass’tan geldi. Blass’ın paylaştığı bir görsele göre Samsung Galaxy S10’un üç farklı modeli bulunacak.

Samsung Galaxy S10 üç modelle gelebilir

Blass’ın kılıf üreticilerine dayandırdığı sızıntıya göre yeni telefon modeli S10 Lite, S10 ve S10+ olmak üzere üç farklı seçeneğe sahip olacak. Bu seçeneklerin her biri haliyle donanım ve boyut olarak farklı özellikler sunacak.

Paylaşılan görüntüye göre S10 Lite modeli 5.8 inç olacak. S10 modeli ise 6.1 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. Ailenin en büyük modeli olan S10+ ise 6.4 inç bir ekranla gelecek. Bu iddia oldukça ilginç. Çünkü Samsung bugüne kadar S ailesinde Lite model üretmedi. Bundan sonra üretime girmesi mantıklı görünse de radikal bir adım olarak karşımıza çıkıyor.

Bu arada paylaşılan görüntüde dikkat çeken bir diğer detay ise telefonların ön kameraları. S10 Lite ve S10 modelinde önde tek bir delik şeklinde kamera yer alırken S10+ modelinde ise iki delik yer alıyor. yani ailenin en üst düzey modelinde dual ön kamera yer alacak. Elbette bu bilgilerin iddia olduğunu ve kesinlik taşımadığını belirtelim.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up